Türkçe English Δημοτική русский العربية

28 TEMMUZ SINAVI TERCİH SONUÇLARI HK

ASIL KAYITLAR 12-14 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASI YÜZYÜZE YAPILACAKTIR.

28 TEMMUZ  2020 TARİHİNDE YAPILAN KBU-ULOS SONUCUNA GÖRE ALINAN TERCİHLERE GÖRE YERLEŞTİRME İŞLEMİ YAPILMIŞTIR.

TERCİH SONUÇLARINI yos.karabuk.edu.tr ADRESİNDEN SİSTEME GİRİŞ YAPARAK TERCİHLER KISMINDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

NOT: Tıp Fakültesi ve Diş hekimliği Fakültesi kontenjanları hk: Lise Eğitimini yurtdışında tamamlamış olan Türk Vatandaşları, Doğumla Türk Vatandaşı olup İç İşleri Bakanlığından Türk Vatandaşlığı çıkış izni alan( Mavi kart Sahipleri) ve Yabancı uyruklu iken sonradan Türk vatandaşlığı alan (Çifte Vatandaş hakkı olanlar) öğrenciler için her bir fakülte için 1( bir) KONTENJAN ayrılmıştır.

11 Ağustos 2020, Salı

Hakkımızda

Karabük Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Başvuru Sistemi, YOS sınavı ile ilgili tüm süreçlerini takip ve denetiminin yapıldığı yazılımdır.

• Karabük Üniversitesi - Balıklar Kayası Mevkii Demir Çelik Kampüsü / Karabük
  • E : iso@karabuk.edu.tr