Türkçe English Δημοτική русский العربية

Nisan
ÜRDÜN HAŞİMİ KRALLIĞINDA YAPILACAK OLAN KBU-ULOS 2019 HK.
27 Nisan 2019 tarihinde Ürdün Haşimi Krallığında yapılacak olan Karabük Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Sınav başvuruları başlamıştır. Ayrıntılı bilgi için lütfen iletişime geçiniz Musaab belal alsarayreh Jordan /Amman / al-Sweifieh Aylin for students service Language harmony center 00962797522712   Application for KBU-ULOS in Hashemite Kingdom of Jordan ( Karabuk University International Student Exam) started. The exam will be on 27th April 2019. Please contact  Musaab belal alsarayreh Jordan /Amman / al-Sweifieh Aylin for students service Language harmony center 00962797522712 for details.

Hakkımızda

Karabük Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Başvuru Sistemi, YOS sınavı ile ilgili tüm süreçlerini takip ve denetiminin yapıldığı yazılımdır.

• Karabük Üniversitesi - Balıklar Kayası Mevkii Demir Çelik Kampüsü / Karabük
  • E : yos@karabuk.edu.tr